Topcon Slovenija

Domov Podpora Video vsebine

Geodetski dnevi 2011

40. srečanje geodetskih strokovnjakov na Ptuju minuli konec tedna je izvrstno uspelo. Čestitke organizatorjem!
Srečanja se je udeležilo veliko geodetskih strokovnjakov, ki smo vsak po svoje prispevali k uspehu srečanja in prijetnega druženja. Predstavljenih je bilo veliko kvalitetnih in aktualnih referatov. Predstavljene teme bodo zaradi svoje aktualnost še nekaj časa predmet vsakodnevnih razprav in našega dela.

Podjetje Topcon je prikazalo najsodobnejše rešitve in tehnologije potrebne za izvajanje geodetskih storitev in uspešno izvedlo tudi nagradno žrebanje, ki so se ga udeleženci udeležili v velikem številu in z veseljem izpolnili nagradne kupone. S tem je podjetje GEOIMERA prejelo še dodatno spodbudo za nadaljne aktivno delo tako na področju trženja opreme Topcon, kot promocije naše lepe dežele. Zahvaljujemo se vsem, ki ste obiskali naš razstavni prostor in izpolnili nagradne kupone, vsem izžrebanim pa čestitamo!

Ekipa podjetja Geoizmera d.o.o.

6. in 7. maja potekajo tradicionalni 40. Geodetski dnevi na Ptuju. Vabimo vas, da si na našem razstavnem prostoru ogledate moderno tehnologijo in rešitve podjetja Topcon. Med tistimi, ki boste oddali kupon na našem razstavnem prostoru, bomo izžrebali nekaj srečnežev, ki bodo prejeli praktična darila.

Pridružite se vedno širšemu krogu uporabnikov instrumentov in rešitev podjetja Topcon in bodite korak pred konkurenco.

Veselim se vašega obiska.

Ekipa podjetja Geoizmera.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam